Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

loda.gov.ua

П'ятниця, 7 червня 2013, 14:30

Компанія VOSS Automotive GmbH планує відкрити представництво на Львівщині

Компанія VOSS Automotive GmbH має намір відкрити представництво у Львівській області. Це створить додатково 320 нових робочих місць в регіоні.Про це сьогодні, 7 червня, йшлося під час зустрічі голови Львівської ОДА Віктора Шемчука з представниками компанії VOSS Automotive GmbH, передає прес-служба Львівської ОДА.

  У складі іноземної делегації на зустрічі були присутні директор з питань персоналу Кай Уве Отто, а також директор з фінансових питань Байсель Карстен. Метою їх візиту стало отримання підтримки обласної влади у реалізації інвестиційного проекту на території регіону.

Зазначимо, що VOSS Automotive GmbH розробляє і виготовляє труби та з’єднання для транспортних засобів, які застосовуються в пневматиці, а також паливні та гідравлічні вихлопні системи.

Голова облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив на тому, що Львівщина активно працює над розвитком інвестиційного потенціалу області.

«Ми провели велику роботу, щоб іноземні інвестиції приходили до Львова, щоб бізнесу було в нас комфортно», – сказав В.Шемчук і додав, що облдержадміністрація готова надавати сприяння, для того, щоб інвестиції VOSS Automotive GmbH тут добре працювали.

Загалом, під час зустрічі сторони обговорили питання щодо умов відкриття представництва в Україні, вибору ділянки під завод, придбання або будівництво нових споруджень, умов оподаткування та митного оформлення, роботи з давальницькою сировиною, наявність кваліфікованого персоналу, а також можливостей локальної підтримки.

Нагадаємо, також інвестувати у Львівську область збирається британська компанія Cadogan Petroleum, яка хоче в регіоні добувати сланцевий газ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.