Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ukrtime.com

Понеділок, 10 червня 2013, 10:50

МФК “Енергія” виборола бронзу у чемпіонаті України з міні-футболу

В останньому матчі серії за третю сходинку у турнірній таблиці чемпіонату України з футзалу львівська “Енергія” здолала ЛТК з рахунком 4:1.

Про це йдеться на офіційному сайті МФК “Енергія”.

У першому таймі «Енергія» більше володіла м’ячем, натомість ЛТК грала на контратаках. Причому, випади гостей були достатньо небезпечними. На 6-й хвилині свою майстерність довелося демонструвати Кардашу, коли по його воротах пробивали Разуванов та Свірідов, а на 7-й хвилині після удару Шпигаря м’яч поцілив в перекладину. «Енергія» відповіла спершу небезпечним ударом Чепорнюка, а потім точним «пострілом» Коваля. Сергій пробивав із відстані десь 10 метрів, після його удар м’яч від перекладини відлетів за лінію воріт – 1:0.

На 16-й хвилині Бондар не зумів віч-на-віч переграти Савенка. А через хвилину після удару Рогачова гостей знову врятувала перекладина. Власне, це усі найцікавіші події першого тайму.

Після перерви луганчани спробували переломити хід гри, натомість «Енергія» трохи збавила оберти. В ЛТК хоч і не було багато гольових моментів, але один із них вони таки зуміли реалізувати – з пасу Іванова забив Шпигарь – 1:1. На 26-й хвилині небезпечно пробивав Разуванов, після чого м’яч поцілив в Кардаша, а потім в перекладину. Усе на тій же 26-й хвилині «зелено-білі» відігралися. Завершальний удар у доробку Рогачова.

Надалі усі спроби ЛТК знову зрівняти рахунок нівелювалися грамотною грою в захисті галичан і надійними діями Кардаша. На 36-й хвилині Роман Ковальчик пішов ва-банк. Він випустив п’ятого польового гравця. А через хвилину «Енергія» збільшила свою перевагу. Із дуже гострого кута Савенка «пробив» Овсянніков – 3:1. Поховати інтригу у матчі міг Якунін. Луганчани заробили шостий фол, і Сергій взявся виконувати дабл-пенальті. Але він пробив вище воріт. А ось Овсянніков своєї нагодою формити дубль скористався – він на останній хвилині зі своєї половини майданчика поцілив у порожні ворота ЛТК – 4:1. Це був остаточний рахунок у матчі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.