Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

032.ua

Понеділок, 10 червня 2013, 13:24

На Пасічній не вписуються у терміни ремонту колектора

Колектор, який провалився на вул. Пасічній 42, не вдалося відремонтувати вчасно через не зручне розміщення аварійного колектора.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Для заміни ділянки аварійного колектора на вул.Пасічній залучатимуть спецтехніку, оскільки колектор розміщений під скельними породами.

Нагадаємо,  31 травня на вулиці Пасічній, 42 посеред проїжджої частини дороги провалилося дорожнє полотно. Під дорогою зруйнувався столітній каналізаційний колектор, стічні води вимили грунт з під асфальту й спричинили провал. Ремонтні роботи планували виконати 8-9 червня.

«Фахівці «Львівводоканалу» планували замінити ділянку зруйнованого колектора, який пролягає на глибині 6 м. Однак, під час виконання земляних робіт на глибині 3,6 м техніка натрапила на скелю. Завершити роботи не вдалося. Відтак, місто залучатиме спеціальну техніку», - розповіли у ЛМКП



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.