Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

stadion.lviv.ua

Понеділок, 10 червня 2013, 14:16

Ремонт Городоцької планують розпочати до кінця червня

Ремонт вулиці Городоцької планують розпочати до кінця цього місяця.

 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

Мер уточнив, що триває процес оформлення документів, оскільки проект будуть реалізовувати за кошти ЄБРР.

«Плануємо розпочати цього місяця. Важливо, щоб були оформлені усі документи. Це проект, куди кошти інвестує Європейський банк. Вони дуже прискіпливі і це правильно. Контроль здійснюють іноземні компанії. Все має бути зроблено дуже якісно», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як уточнив міський голова Львова, ремонтом передбачено також облаштування транспортної розв’язки біля церкви Анни.

«Це ділянка, яка має бути додатково зроблена. Прийняті усі судові рішення щодо викупу невеликого приміщення для потреб громади міста. Кошти у казначействі, чекаємо, коли казначейство цей платіж здійснить. Тоді можемо, викупивши приміщення, його розбирати і прокладати там дорожнє полотно та робити розв’язку. Ці роботи плануємо зробити у літній період», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, цього року мають ремонтувати ділянку вул Городоцької від церкви Анни до ТЦ «Магнус». Кошторис робіт – 4 млн євро. Як уточнив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», ремонт триватиме 5-6 місяців.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.