Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

loda.gov.ua

Понеділок, 10 червня 2013, 16:55

Львівщина підписала зі Словаччиною угоду про співпрацю у поліграфічній галузі

На базі Ставропігійського професійного ліцею м.Львова 3-7 червня відбулась міжнародна творча зустріч з педагогічними працівниками поліграфічної професійної школи м. Братислава (Словаччина) – Stredn? odborn? ?kola polygrafick?.

Про це інформують у департаменті з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, передає прес-служба Львівської ОДА.

В рамках заходу відбулись семінари-презентації країн (Україна – Словаччина), міст (Львів – Братислава), професійно-освітніх систем, навчальних закладів, конференції, відкриті уроки з поліграфічних професій, обговорення методів викладання та проходження виробничої практики як в навчальному закладі, так і в умовах підприємства, відвідування поліграфічних підприємств Львівщини.

Завершальним етапом цьогорічної зустрічі стало підписання угоди про співпрацю між Львівщиною та Словаччиною у поліграфічній галузі.

Як зазначають організатори, така зустріч є доброю платформою для подальшого розвитку міжнародного партнерства, професійного зростання та впровадження кращих досягнень педагогічного досвіду в навчально-виробничий процес підготовки кваліфікованих робітників для поліграфічної галузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.