Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kropyva.ck.ua

Понеділок, 10 червня 2013, 18:22

Прокуратура розслідує факт руйнування фірмою Дубневичів культурної спадщини

Прокуратурою Львова здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 298 КК України, за фактом руйнування двох пам’яток культурної спадщини на площі Соборній, 15.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

На цей час з’ясовано, що службовими особами Львівської міської ради допущено порушення законодавства при погодженні проектних реставраційних робіт на вказаних об’єктах. 
У подальшому, під час реставрації та будівництва торгово-офісного центру на цій площі, посадові особи одного з підприємств порушили норми містобудівного та пам’яткоохоронного законодавства, що й призвело до руйнування пам’яток. 

Як вказано у паспорті будівництва на Соборній,14,15, замовником є ТзОВ «Передзвін», його пов’язують із братами Дубневичами. 

Слід відзначити, що наразі органами прокуратури Львова забезпечується процесуальне керівництво у 7 кримінальних провадженнях за фактами незаконного нищення та руйнування пам’яток культурної спадщини. 

Джерело: Новий Погляд

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.