Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

motopedy.ru

Вівторок, 11 червня 2013, 11:26

На Львівщині мотоцикліст в’їхав у огорожу - двоє людей травмовані

Вчора ввечері у Перемешлянах водій мотоцикла «ІЖ-Планета» не впорався з керуванням та в’їхав у огорожу. Водій та пасажир травмувалися.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

За кермом «двохколісного» був 34-річний житель Перемишлянського району. За попередньою інформацією, мотоцикліст не обрав безпечної швидкості руху, а також не врахував дорожню обстановку. Як наслідок – чоловік не впорався з керуванням та влетів в огорожу.

Водій та 37-річний пасажир «двохколісного» отримали травми. В обох постраждалих - струс головного мозку, гематоми та синці.

Нагадаємо, 9 червня, у Львові 27-річний мотоцикліст перевищив швидкість та злетів зі “залізного коня”, внаслідок чого отримав чисельні травми.

Також 2 червня, 21-річний хлопець отримав смертельні травми у ДТП на скутері, що трапилася у Львові на вулиці Гната Хоткевича, а 11 травня водій мотоцикла в’їхав у трактор у Пустомитівському районі Львівщині, внаслідок автопригоди загинув мотоцикліст та його пасажир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.