Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

volynpost.com

Вівторок, 11 червня 2013, 15:55

На Львівщині 528 малозабезпечених громадян отримали грошову допомогу

Упродовж п’яти місяців 2013 року одноразову адресну грошову допомогу отримали 528 малозабезпечених мешканців Львівщини на загальну суму 179 800 гривень. Серед них 297 жителям м.Львова надано матеріальну допомогу на суму 101 200 гривень та 231 жителю області виплачено 78 600 гривень.

 

Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, передає прес-служба Львівської ОДА.

Питання надання адресної допомоги розглядається на підставі звернень громадян, громадських організацій, які звертаються до голови обласної державної адміністрації. Так цьогоріч за допомогою звернулося 810 осіб.

Варто додати, що в частині реалізації соціальної політики на регіональному рівні щодо впровадження та вирішення завдань, визначених Президентом України та Урядом України, турбота і захист незахищених верств населення області є пріоритетним питанням у діяльності голови облдержадміністрації.

Зазначимо також, що Порядок надання і виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам Львівської області затверджено відповідним розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 12 березня 2013 року № 108/0/5-13.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.