Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

afishalviv.net

Вівторок, 11 червня 2013, 16:14

Група Kaiser Chiefs на фестивалі "Старе місто" представила нову пісню

Британці Kaiser Chiefs представили одну зі своїх нових пісень на фестивалі «Старе Мiсто» у Львові. Ексклюзивна прем'єра «Coming Home» відбулася 9 червня - у другий день масштабного фестивалю, що проводився на стадіоні «Україна».

Крім того, музиканти, які вперше виступали в Україні, представили ще одну нову композицію - «Misery Company», яка була представлена за кілька днів до цього на концерті в Швейцарії. На сьогодні група знаходиться в літньому турі у Європі, в ході якого - як можна припустити - "обкатує" пісні для нового альбому.

У рамках «Старого мiста» Kaiser Chiefs відіграли півторагодинну програму, що включала переважно старі і добре відомі публіці хіти - «Everyday I Love You Less And Less», «Na Na Na Na Naa», «Ruby», «I Predict A Riot», «The Angry Mob», «Oh My God» і т.д., - так само як і відносно свіжі композиції («Little Shocks» і «Kinda Girl You Are»).

Нагадаємо, фестиваль «Старе Мiсто» проводився в 2013-му році впродовж двох днів - 8 і 9 червня. Учасниками фестивалю стали десять груп з 7 країн світу, шість з яких (Che Sudaka (Іспанія), Archive, Kaiser Chiefs і The Subways (Великобританія), Leningrad Cowboys (Фінляндія) і Fiddler's Green (Німеччина)) виступали в Україні вперше.

Джерело: music.siteua.org

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.