Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

ru.tsn.ua

Вівторок, 11 червня 2013, 17:00

Янукович погрозив Азарову і уряду, що скасує їм відпустки

Президент України Віктор Янукович попередив прем'єр-міністра Миколи Азарова й весь склад уряду про те, що у відпустку ніхто не піде до тих пір, поки не запрацює 800 інвестпроектів.

 

Про це заявив Президент в ході засідання комітету економічних реформ.

"Я хочу побачити, як до кінця першого півріччя запрацює 800 нових інвестиційних проектів ... Часу небагато залишилося, але він ще є. Адже по Мін'юсту я бачу, що проходить тільки 60 інвестиційних проектів", - заявив він.

Глава держави додав, що проконтролює реалізацію даних проетков: "Я звертаюся до всього економічному блоку, першому віце-прем'єру, якщо ви їх сьогодні тільки 60, то коли ви встигнете здійснити 800? У відпустку ніхто не піде, поки не буде запущена ця система. І ви, Микола Янович, разом з ними. Так-так".

Нагадаємо, що один інвестпроект, який доручив Янукович, — про виділення Укрпошті земельної ділянки під створення логістичного центру.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.