Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

drive2.ru

Середа, 12 червня 2013, 10:49

В Україну активно везуть підтоплені автівки з Європи

Затоплені автівки під час повені в Європі будуть завозити тисячами. 

 

Традиційно підмочені автомобілі європейські власники збуваватимуть дуже дешево, а перекупники охоче везуть машини в Україну, Білорусь та Росію, повідомляє ТСН.

Потенційним покупцям про гірку долю автівок нічого повідомляти не будуть. Особливо активно продаватимуть нові, не обкатані авто. На них захочуть збагатитися деякі сірі дилери.

Старі машини продаватимуть на авторинках, через оголошення в пресі і на спеціалізованих інтернет-сайтах.

Вітчизняні умільці "утоплеників" просушать і відремонтують, але на станціях техобслуговування попереджають - такі машини будуть постійно ламатися, а деякі навіть можуть спалахнути. Вже зараз очевидно, що мова йде про тисячі автомобілів.

Таким чином, наслідки повені в Європі ось-ось стануть українською проблемою. Те, що машина довго плавала, можна відразу і не побачити, але відчути вдастся - за запахом.

Фахівці радять принюхуватися до запаху в салоні, тому що "потопельники" пахнуть болотом. Якщо при покупці виникли підозри, експерти радять не лінуватися і заглядати в усі щілини, відсувати крісла та килимки. Шукати слід цвіль, вогкість і іржу. Це - показники того, що автомобіль "плавав".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.