Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

ukranews.com

Середа, 12 червня 2013, 13:20

Prinzhorn Holding планує інвестувати на Львівщину близько 40 млн. євро

Prinzhorn Holding інвестує на Львівщину близько 40 мільйонів євро, а також 300 нових робочих місць із європейською заробітною платою.

 

Про це сьогодні, 12 червня, йшлося на зустрічі очільника Львівщини Віктора Шемчука з представниками австрійської групи Prinzhorn Holding, передає прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили робочі питання щодо будівництва на території Львівської області нового заводу європейського зразка із виробництва гофрокартону. Зазначимо, що дане підприємство в Україні успішно здійснює виробничу діяльність у м. Ходорів  Львівської області та у м. Цюрупинськ Херсонської області.

«Такі системні інвестори, які вже зробили свій бізнес на Україні, мають підтримку потужних західних інвесторів і є лідерами на ринку тих чи інших товарів, звичайно, створюють позитивний імідж області як інвестиційно привабливого регіону», – зазначив очільник Львівщини.

Віктор Шемчук запевнив представників компанії у сприянні з боку обласної державної адміністрації, а також запропонував з метою здешевлення виробництва ТзОВ «Дунапак-Україна» використовувати альтернативні джерела енергетики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.