Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

ehow.in.ua

Середа, 12 червня 2013, 14:08

Водій мікроавтобуса збив на тротуарі бабусю і вирішив розібратися без ДАІ

Вчора, 11 червня, водій мікроавтобуса рухався заднім ходом по тротуару і збив пенсіонерку. Водій відвіз постраждалу у медзаклад, але правоохоронців не повідомив про автопригоду.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Повідомлення про цю автопригоду надійшло до правоохоронців від медиків. Вони розповіли, що по допомогу до лікарні звернулась 77-річна львів’янка, яка потрапила у ДТП.

За словами постраждалої, її збили на тротуарі. Винуватець автопригоди допоміг жінці дістатися до лікарні. Однак, не повернувся до місця події та не повідомив про те, що трапилось до міліції.

Втім, правоохоронці оперативно встановили обставини ДТП та з’ясували, хто саме збив пенсіонерку.

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса «Citroen Jumper», 41-річний львів’янин, рухаючись заднім ходом по тротуару, не переконався, що це буде безпечним, та наїхав на жінку-пішохода.

У результаті ДТП старенька отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували у неї закритий перелом та вивих плеча. Жінку було госпіталізовано.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.