Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Середа, 12 червня 2013, 18:30

"Ніхто "Арену Львів" розбирати не буде", – Шемчук

Стадіон "Арену Львів" розбирати не будуть, а його майбутнє вирішиться після передачі у власність Міністерства молоді і спорту.

Про це сьогодні, 12 червня на прес-конференції з  нагоди 100 днів перебування на посаді голови Львівської ОДА повідомив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

"Зараз йде процес передачі стадіону "Арена Львів" від організації, яка її будувала, до інфраструктурних проектів, до Міністерства молоді і спорту. Цей процес непростий...Процес передачі мав закінчитись 14 червня, проте 2 червня закінчився термін контракту з керівником", – сказав Шемчук.

Він додав, що, аби "Арена Львів" почала працювати, слід вирішити питання з ФК "Карпати" – на думку Шемчука, клуб повинен грати на "Арені Львів".

Що ж до ситуації з клубом ФК "Карпати" зараз, Шемчук сказав наступне:

"З того, що я бачу в пресі видно, що хтось вирішив шантажувати львів'ян, що львівських "Карпат" може не існувати. Я хочу всіх заспокоїти, вони будуть у Львові, і я думаю, що їх доля така, що вони будуть грати на "Арені Львів". Ситуація з львівськими "Карпатами" і стадіоном вирішиться найближчим часом".

Нагадаємо, питання фінансування стадіону "Арена Львів" після проведення Євро-2012 досі залишається невизначеним

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.