Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

http://proosbb.info

Вівторок, 15 травня 2012, 18:39

Тарифи на компослуги підвищуватися не будуть найближчим часом

Найближчим часом тарифи на комунальні послуги підвищуватися не будуть, повідомляє прес-служба Першого віце-прем'єр-міністра.

Він підкреслив, що влада ставить перед собою завдання, щоб після ймовірного підвищення тарифів кожна сім'я мала можливість витрачати на оплату комунальних послуг не більшу суму, ніж зараз.

«Уряд буде дуже обережним в питанні підвищення тарифів. Наразі мова про таке підвищення не йде. Це ми задекларували вже досить давно. І навіть на переговорах з МВФ я завжди говорю, що Уряд спочатку знайде модель соціальної адресної допомоги, і тільки після цього зможе говорити про поступове підвищення тарифів», - наголосив В.Хорошковський.

«Єдине питання в тому, ефективно ми витрачаємо енергоресурси чи ні. Необхідно адреснопідходити до питання соціальної допомоги. Але зараз питання економії актуальне для споживачів саме тому, що ціна палива та тепла дотаційна і не стимулює застосування енергозберігаючих технологій», -підкреслив Перший віце-прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.