Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

litakcent.com

Четвер, 13 червня 2013, 09:48

Партія Кириленка не входитиме до складу "Батьківщини"

Партія "За Україну!" не вступатиме у партію "Батьківщина" через ідеологічні розбіжності.

 

Про це повідомляється на офіційному сайті партії "За Україну!", лідером якої є В'ячеслав Кириленко.

"За Україну!" запрошувалася до участі в спільному з'їзді "Батьківщини" і "Фронту змін", і я як голова партії мав ряд бесід на цю тему з лідерами обох партій. Ми не беремо участі в злитті партій з міркувань ідеологічного характеру: позиція національної демократії завжди була правіше від "Батьківщини", а "За Україну!" є партією національно-демократичного спрямування", - повідомляється на сайті партії "За Україну!" від імені Кириленка.

"При цьому ми і надалі лишаємося у команді об'єднаної опозиції "Батьківщина" і як партія-співзасновник Об'єднаної опозиції, і як політики, що ведуть спільну боротьбу із режимом Януковича", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Кириленко побажав успіху партіям "Батьківщина" та "Фронт змін" в їхньому об'єднанні, а також зазначив, що його партія "не уповноважувала нікого – а особливо пана Гриценка – робити заяви від нашого імені: це некоректно і тільки шкодить справі". 

Нагадаємо, 18 квітня В'ячеслав Кириленко залишив посаду заступника фракції "Батьківщина".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.