Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

web-ideas.com.ua

Четвер, 13 червня 2013, 10:13

До Міжнародного дня донора львів'ян просять здати кров хворим дітям

У п'ятницю, 14 червня, працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді здаватимуть кров для потреб дитячої лікарні та запрошують долучитись усіх небайдужих львів'ян.

Мета заходу – у Міжнародний день донора наголосити на важливості добровільної дії, заохотити людей регулярно здавати кров, щоб запобігти її критичній нестачі у пологових будинках, лікарнях та надати посильну допомогу тим, хто її життєво потребує, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Щоб приєднатися до добровільної здачі крові, донору необхідно 14 червня о 10.00 год прийти у Львівський обласний центр служби крові за адресою: вул. Пекарська, 65. Зібрану кров медики передадуть Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охмадит».

«Щомісяця серед сотень львів'ян, які потребують переливання крові, є значна частка дітей із важкими захворюваннями. Тому у цей день, ми просимо мешканців міста подумати про тих, хто в цей час бореться зі смертельною недугою, потребує медичного лікування – про дітей, яким зараз вкрай необхідна донорська кров. Прийдіть і здайте кров, й можливо саме ваша допомога стане тією соломинкою, яка врятує людське життя», - зазначає Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Нагадаємо, минолоріч під час проведення «Днів донора серед медичних працівників» у Львові зібрали 118,5 л крові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.