Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

mukachevo.net

Четвер, 13 червня 2013, 11:30

У львівському аеропорту американець приховав скарб

12 червня 2013 року в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького  громадянин  США намагався приховати від митного контролю 56 дорогоцінних монет.

 

Іноземець прибув до України рейсом «Мюнхен – Львів», повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Для перетину кордону правопорушник обрав смугу руху «червоний коридор», проте не задекларував дорогоцінних монет. Під час  візуального огляду та спілкування з  ним у працівників митного поста виникла підозра щодо можливого перевезення товарів, переміщення яких заборонено або обмежено. І недарма, адже у верхньому одязі громадянина працівники підрозділу боротьби з контрабандою Львівської митниці Міндоходів знайшли 56 монет жовтого кольору. Серед них монети США, Великобританії, Мексики, Болівії.

Працівники  Львівської митниці Міндоходів вживають заходів для встановлення обставин та причин вчинення громадянином правопорушення. Також залучено працівників СБУ для з’ясування наявності в діях громадянина ознак злочину. Монети скерують на експертизу для підтвердження їх належності до дорогоцінних металів, з’ясування їх вартості та культурної цінності.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.