Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

gazeta.lviv.ua

Четвер, 13 червня 2013, 11:52

У Львові пройде свято вулиці Коновальця

До 122-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця гуртківці УДЮМК Франківського району малюють картини на патріотичну тематику.

Крім виконання художніх робіт, цього тижня на заняттях в клубах УДЮМК дітвора знайомитиметься із життєвим та героїчним шляхом Євгена Коновальця, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На честь вшанування пам’яті та з нагоди відзначення 122-ї річниці від Дня народження Євгена Коновальця у п’ятницю, 14 червня, у Львові проведуть свято вулиці його імені. Урочистості з нагоди свята вулиці Євгена Коновальця відбуватимуться біля готелю «Турист».

«У рамках святкування ми проведемо заключну виставку дитячих робіт на патріотичну тематику, які наші вихованці готують під час тематичних занять в гуртках та клубах», - говорить Ірина Кунцьо, в.о. директора УДЮМК Франківського району .

Патріотичні творчі заняття відбуваються 12 та 13 червня о 15:00 у кімнаті дозвілля «Калинове намисто» на вул. В.Великого, 11, та у клубі «Дивосвіт» о 14:00 на вул. Науковій, 76 у клубі «Берегиня».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.