Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

galinfo.com.ua

Четвер, 13 червня 2013, 17:17

Фани "Карпат" навболівалися ще на 120 тис грн

11 червня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв рішення оштрафувати ФК "Карпати" за неправомірні дії їхніх вболівальників.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

За неправомірні дії вболівальників «Карпат» 3 травня 2013 р. на стадіоні «Авангард» під час матчу 27-го туру чемпіонату України з ужгородською «Говерлою» львівський клуб має виплатити 100 тисяч гривень.

Фінансові санкції у 20 тисяч гривень застосовані також до «Карпат» за використання піротехнічних засобів вболівальниками львівської команди на стадіоні «Україна» під час матчу 30-го туру чемпіонату України з харківським «Металістом». Крім того, 35 тисяч гривень доведеться сплатити і «Металісту» за використання вболівальниками харківського клубу піротехнічних засобів протягом того ж матчу.

Нагадаємо, що це не перше покарання від ФФУ цього року. У матчі 22-го туру чемпіонату України з донецьким «Шахтарем», який відбувся 30 березня на стадіоні «Україна» вболівальники ФК “Карпати” почали кидати на поле пляшки та показували нацистські жести. Тоді ФФУ визначила оптимальним покаранням - штраф у 200 тисяч гривень, але у разі повторення такої поведінки вболівальників  - “Карпати” можуть провести черговий домашній матч без глядачів.

А 12 квітня, у Львові відбувся матч футбольного клубу “Карпати” та “Дніпра” при порожніх трибунах, в якому гості обіграли "зелено-білих" з рахунком 2:4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.