Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 14 червня 2013, 12:09

Кендзьор роздає колегам депутатські спецзнаки для автівок (ФОТО)

Екс-нардеп Ярослав Кендзьор стверджує, що не їздить на "Бентлі", а спеціальний депутатський номер знак взяв для колеги.

Про це Кендзьор повідомив в коментарі "Варіантам".

"Я цього "Бентлі" в очі не бачив та не сидів у салоні. Мене попросив достойний знайомий чоловік і я допоміг йому дістати ці "круті" номери. Для себе "верховнорадівські" номери я не брав", – так відреагував екс-депутат на публікацію на Українській Правді, де міститься фотопідбірка автомобілів, зареєстрованих на народних депутатів.

Щоправда, за словами Кендзьора, сама практика надання депутатам спеціальних номерних знаків є смішною, адже вона лише привертає надмірну увагу. Як відзначив екс-нардеп, свого часу у нього була можливість вязти такі номери для себе, але ставити їх на потовчені "Жигулі" було б смішно.

До слова, на депутатів Верховної Ради виділили близько тисячі номерів: від АА 0001 ВР до АА 0499 ВР, а також від АА 1001 ВР до АА 1499 ВР. Вони є своєрідним знаком недоторканності і про це знають всі інспектори ДАІ.

7d23887-aa-0213-vr

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.