Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://portal.lviv.ua

Середа, 16 травня 2012, 10:27

Перепустки для заїзду у обмежені для транспорту зони у дні проведення матчів Євро-2012, видаватимуть наприкінці цього тижня

Перепустки для заїзду у центральну частину міста та територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», видаватимуть з кінця цього тижня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В нас існує так звана пішохідна зона в дні матчів – це мале транспортне кільце, яке проходить по вулиці Університетській, по вулиці Стефаника, вулиці Дудаєва, виходить на вул.Івана Франка, вул.Підвальну, ринок Добробут. В ці дні в цій зоні забороняється рух всього транспорту, крім спеціальних, електротранспорту і громадського транспорту, а також дозволяється рух автомобілів, які мають акредитацію УЄФА» - зазначив заступник директора департаменту «Євро-2012» Львівської міськради Олег Вілюра.

Для організацій, які постачають товари і послуги, Львівська міськрада надає перепустки з 00:00 до восьмої години ранку. У пішохідні зони товари і послуги поставляються в нічний час. В дні після матчів дозволяється завіз товарів і послуг з 3 години ночі до 9:00 год. ранку.

«Заїзд на вулицю Стрийську стандартно по Петрушевича, Шота Руставелі та вулиця Стрийська до 14:00 год. вільні, з 14:00 год. - тільки по спеціальних перепустках, картках акредитації УЄФА та перепустках тим жителям, що проживають в цьому районі», - поінформував О. Вілюра.

Львівська міська рада наголошує, що ці обмеження стосуються в основному тільки днів проведення матчу – 9, 13 та 17 червня. Всі інші дні місто буде функціонувати в нормальному режимі.

Нагадаємо, зразок заяви для отримання перепустки та схеми з обмеженням руху транспорту знаходяться на сайті Приймаючого міста Львів www.uefaeuro2012.lviv.ua в розділі «Львів'янину».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.