Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 14 червня 2013, 20:15

"Тимошенко була і залишається ключовим лідером в опозиції", – Луценко

Юлія Тимошенко була і залишається ключовим лідером в українській опозиції.

Про це сьогодні, 14 червня, на прес-конференції у Львові повідомив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, інформує кореспондент Варіантів

Таким чином він прокоментував питання журналіста щодо лідерства в опозиції Арсенія Яценюка.

Попри це, Луценко наголосив, що не вважає правильною позицію Тимошенко, що на президентських виборах 2015 року не повинно бути єдиного кандидата від опозиції.

"Я думаю, що мені вдасться переконати Тимошенко, що єдиним варіантом є вихід кандидата із стартовою підтрикою 30% населення. Це можливо зробити, якщо думати не про свою партію, не про свого спонсора, а про свою країну. Я буду наполягати на тому, що це - правильно, але при цьому не вважаю, що ті, хто зі мною незгідний, є якимись неправильними керівниками. Ми живемо у вільній країні, ми сповідуємо повагу до кожного", – сказав Луценко.

Також Луценко назвав логічним заплановане об'єднання "Батьківщини" та Фронту змін.

На його думку, цей процес означає посилення впливу Тимошенко на Яценюка.

Луценко розповів, що, під час перебування у в'язниці він перейшов на "ти" з Тимошенко.

"Ми іноді обмінюємось листами. Я вважаю, що обов'язок друга – іноді говорити всупереч позиції, бо я вірю і маю аргументи в те, що я правий", – сказав він.

Нагадаємо, нещодавно у своєму листі Юлія Тимошенко виступила проти висунення в першому турі єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах у 2015 році.

Окрім цього, вона закликала припинити акцію Вставай, Україно! та антифашистські мітинги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.