Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

http://vopros.ua

Середа, 16 травня 2012, 10:45

Азаров надіється, що на з'їзд Партії регіонів приїде Свобода

Лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров запросив лідера соціалістів Європарламенту Ганнеса Свободу на передвиборний з'їзд Партії регіонів. Про це повідомив журналістам прес-секретар прем'єр-міністра України Віталій Лук'яненко.

Відповідне запрошення було передано учора ввечері під час зустрічі М.Азарова та Г.Свободи у Брюсселі, - повідомив прес-секретар.

«Щоб партнери могли побачити, як вибудовується програма, і подивитися, як Україна підготувалася до чесних виборів», - сказав В.Лук'яненко.

«Я завжди кажу, що краще програти вибори, ніж дати привід для сумнівів демократії України, але ми збираємося виграти», - процитував прем'єра В.Лук'яненко.

Під час зустрічі також обговорили справу єкс-прем'єра Юлії Тимошенко та внутрішню ситуацію в Україні. М.Азаров повторив прохання направити європейських експертів на касаційний процес у справі Ю.Тимошенко.

В.Лук'яненко також зазначив, що під час зустрічі питання меморандуму про взаєморозуміння між європейськими соціалістами та Партією регіонів не піднімалося.

Як повідомлялосяН, 15 травня Г.Свобода заявив, що виступає за розірвання угоди про співпрацю між європейськими соціал-демократами та Партією регіонів, якщо в Україні не припиняться переслідування опозиційних політиків.

Серед вимог, які уможливлять продовження співпраці європейської партії з ПР, Г.Свобода назвав прозорість і відкритість судових процесів, обмеження впливу олігархів та готовність проводити реформи.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.