Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wz.lviv.ua

Понеділок, 17 червня 2013, 15:59

Наступного тижня Городоцьку закриють на ремонт

З наступного тижня вулиця Городоцька буде закритою для проїзду транспорту. На ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус» розпочнуть ремонті роботи. Схему об’їздів та точну дата закриття поки узгоджують.  

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Сьогодні ми приймемо кінцеве рішення. Наступного тижня вул Городоцька буде перекрита. Про конкретний день ми дамо інформацію додатково хоча б за 5 днів, щоб люди зрозуміли, що інших варіантів нема», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, йдеться про ремонт вул Городоцької від церкви Анни до ТЦ «Магнус». Кошторис робіт – 4 млн євро. Як уточнив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», ремонт триватиме 5-6 місяців. Наразі схему об’їздів закритої ділянки дороги погоджують.

«Схема є підготовлена. Сьогодні після обіду в мене буде фіналізація цього процесу. Якщо ми все погодимо, то вже завтра схема може бути доступною для всіх львів’ян», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.