Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.golos.ua

Понеділок, 17 червня 2013, 17:01

Через фестиваль ретроавтомобілів у Львові обмежать рух транспорту

У Львові на вихідних через проведення заходів фестивалю ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix, у суботу частково буде обмежено рух транспорту по трикутнику вул. Вітовського - вул. Гвардійська - вул. Стрийська. А на просп. Свободи відбудуться тимчасові зміни у русі автотранспортних засобів.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Будуть зміни в русі, які стосуватимуться проспекту Свободи, де на лівій стороні буде відбуватись виставка ретро-автомобілів. Тому ми домовились з ДАІ, щоб рух пустити правою стороною у реверсному напрямку, тобто туди і назад, так як це було під час ремонтних робіт на проспекті нещодавно. Тобто, люди зможуть проїхати через центр у п’ятницю і суботу. В неділю весь центр буде закритий, як зазвичай.

Якщо ми говоримо про суботу, то ралі буде на трикутнику вул. Вітовського - вул. Гвардійська - вул. Стрийська. Власне на тому відтинку теж буде перекритий рух під час проведення перегонів. Тому громадський транспорт буде об’їдати по вул. Сахарова чи по вул. Франка. Власники приватного автотранспорту теж будуть обминати закриті частини тими ж шляхами. Тут обмеження будуть діяти з 11.00 до 18.00 год у суботу. Один день», - повідомив під час прес-конференції Олег Засадний, в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.