Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

poltava.pl.ua

Вівторок, 18 червня 2013, 10:22

У Львові створять безкоштовний мобільний гід по місту

В рамках співпраці Львівської міської ради та компанії Ideas World готують до випуску мобільний гід по місту Lviv Travel Places.  

Мобільний додаток Lviv Travel Places дозволить ознайомлюватися з інформацією про туристичні об’єкти міста. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради

«З допомогою цього додатку уся інформація про об’єкти, які є на офіційному туристичному сайті міста www.lviv.travel будуть доступними на смартфоні. Наразі відбувається інформаційне наповнення додатку. Він стане зручною опцією для туристів та мешканців Львова і не дозволить загубитись серед безлічі цікавинок Львова», – розповідає Орест Олеськів, адміністратор сайту www.lviv.travel, головний спеціаліст відділу промоції міста.

Мобільний додаток буде доступний для смартфонів з операційною системою iOs та Android абсолютно безкоштовно.

«Незабаром львів’яни та гості міста отримають можливість безпосередньо із смартфона знаходити цікаві місця міста, ознайомитися з цим місцем прочитавши його опис, проглянувши фотографії а також отримати маршрут до об’єкту, що цікавить, на авто, громадському транспорті або пішки», - зазначає Аліна Данець, комерційний директор Ideas World.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.