Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

agrotimes.net

Вівторок, 18 червня 2013, 12:52

Львівський завод залізобетонних виробів просить облраду не допустити зростання цін на оренду для нього

«Львівський завод залізобетонних виробів №2» просить Львівську облраду втрутитись в ситуацію із п’ятиразовим зростанням плати за землекористування для нього, до чого спричинилась Львівська міська рада.

Відоповідну заяву сьогодні, 18 червня, на сесії Львівської облради зачитав голова фракції Партії промисловців та підприємців України в облраді Михайло Дзюдзь, інформує кореспондент Варіантів.

Згідно із зверненням, з 1 січня 2011 року у Львові була введена нова грошова оцінка земель, а Львівська міська рада зобов’язала орендарів земельних ділянок укладати додаткові угоди до договорів оренди, відповідно до яких передбачено збільшення оплати за землекористування фактично майже в п’ять разів.

Представники заводу наголошують, що додаткові нарахування та виплати значною мірою вплинуть на собівартість проекції, яка випускається на заводі.
«Таким чином перед підприємство постане серйозна загроза збитковості і не конкурентоспроможності, що, в свою чергу, негативно відобразиться і на працівниках – жителях міста Львова», - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.