Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 18 червня 2013, 16:55

Суд залишив в силі ухвалу Львівської міськради про преміювання чиновників Садового

Галицький районний суд Львова 3 червня ухвалив залишити без розгляду позовну заяву  Департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради до Львівської міської ради про визнання незаконною ухвали Львівської міської ради від 24.05.2012 року №1578 «Про преміювання окремих працівників виконавчих органів Львівської міської ради».

Про це йдеться в Державному реєстрі судових рішень. 

«Як вбачається з матеріалів позову позивачем пропущено строк звернення до суду, підстав для поновлення строку немає, оскільки позивач знав про прийняття оскаржуваної ухвали, про що свідчить віза директора департаменту на ухвалі і лист начальника юридичного управління Львівської міської ради від 03.12.2012 року підставою для поновлення пропущеного строку звернення до суду бути не може», - сказано у рішенні. 

Департамент «Адміністрація міського голови»  може подати апеляційну скаргу на ухвалу суду. 

Нагадаємо, згідно ухвали «Про преміювання окремих працівників виконавчих органів Львівської міської ради» розмір щомісячного преміювання чиновників міськради обмежено 10% посадового окладу  у межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі департаменту "Адміністрація міського голови" на відповідний бюджетний рік з врахуванням фактично відпрацьованого часу. 

Премія з нагоди державних і національних свят; свят, встановлених Указом Президента України; професійних свят; ювілейних дат працівникам департаменту "Адміністрація міського голови" може надаватись виключно на основі ухвали міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.