Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vgolos.com.ua

Вівторок, 18 червня 2013, 17:22

"Євробаскет 2015" погодив будівництво арен з усіма інвесторами

Всі компанії надали документальне підтвердження своїх намірів будувати арени в Києві, Донецьку, Харкові, Львові, Дніпропетровську та Одесі.

"На підставі цих документів МОК" Євробаскет 2015 "підписав з інвесторами протоколи про наміри, які далі можуть трансформуватися в угоди про проведення матчів Євробаскету-2015", - цитує директора турніру "Євробаскет-2015" Маркіяна Лубківського прес-служба оргкомітету.

Лубківський нагадав, що протоколи про наміри були раніше підписані з інвесторами арен у Харкові, Києві та Донецьку. Як відомо, ТОВ "Харків-Арена" будує компанія "ВЕТЕК", комплекс "Київ Арена" на Столичному шосе в Києві - компанія DeVision, ТОВ "Кальміус-Арена" у Донецьку - хокейний клуб "Донбас".

У вівторок були підписані протоколи з компанією "Юнайтед Баскетбол Інвестменс" ("UBI"), яка має намір будувати багатофункціональні спортивні арени в Києві, Одесі, Дніпропетровську і Львові.

При цьому Лубківський підкреслив, що остаточні рішення з арен і містам, які прийматимуть матчі Євробаскету-2015, будуть прийматися на більш пізньому етапі залежно від прогресу будівництва. "Це рішення буде приймати ФІБА-Європа на підставі моніторингу, який проводить місцевий оргкомітет", - пояснив він.

Джерело: delo.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.