Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua-traveling.com

Вівторок, 18 червня 2013, 18:22

Під час ремонту доріг у Львові проспект Свободи буде відкритим

З наступного понеділка у Львові розпочинають ремонтувати наступні ділянки доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6, відповідно до співпраці міста та ЄБРР. Відтак, буде внесено зміни в організацію дорожнього руху. На деяких вулицях міста буде дозволено двосторонній рух – вул Дорошенка, вул Хімічна, тощо.     

Цього року буде відремонтовано такі ділянки доріг: вул. Городоцька на ділянці від церкви Анни до Магнусу; вул.Бандери-вул.Коперника на ділянці від вул.Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»); вул.Б.Хмельницького на ділянці від пл.Осмомисла до вул.Мулярської; вул.Замарстинівська на ділянці від вул. Мулярської до вул.Гайдамацької.

24 червня на ремонт закривають вул.Городоцьку, 1 липня на ремонт закривають вул.Коперника, 8 липня на ремонт закривають вул.Хмельницького та Замарстинівську. Ремонтні роботи триватимуть до листопада цього року.

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, на час ремонтних робіт буде внесено суттєві зміни в схему організації дорожнього руху у Львові. Для руху транспорту буде відкрито пр.Свободи.

Так, після закриття вул.Городоцької, 24 червня змін по схемах руху зазнають 17 автобусних маршрутів (№6а, 7, 9, 12, 15, 17, 20, 25, 28, 29, 30, 31, 34, 36, 41, 49, 51), інформує прес-служба Львівської міськради.

«Основні вулиці, по яких будуть курсувати автобуси за зміненими схемами, це вул.Шпитальна – вул.Раппопорта з виїздом на Ярослава Мудрого та вул.Городоцьку – це один напрямок. А інший – це буде відкрито пр.Свободи для громадського транспорту, автобуси повертатимуть на Гнатюка у напрямку від центру. До центру вони курсуватимуть з вул.Городоцької по вул.Шептицьких - Устияновича – Бібліотечній з виїздом на вул.Дорошенка. Це все стосується вул.Городоцької», - розповів Ігор Собенко.

Після закриття вул.Бандери-Коперника, 1 липня будуть змінені схеми руху 7 автобусних маршрутів (№15, 21, 24, 42, 43, 45, 48).

«Планується, що 21-й маршрут, який має кінцеву зупинку біля школи №40, їхатиме до вул.Університетської по вул.Дорошенка. Інші маршрути будуть здійснювати об’їзд закритої ділянки по вул.Вітовського і Нечуй-Левицького», - розповів Ігор Собенко.

Після закриття вул.Хмельницького-Замарстинівської, 8 липня змін у схемах руху зазнають 2 автобусні маршрути (№9, 20).

«Ці маршрути оминатимуть закриту ділянку по вул.Хімічній, Куліша», - розповів Ігор Собенко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.