Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

nowamuzyka.pl

Середа, 19 червня 2013, 10:14

Сьогодні у Львові польський гурт «Karbido» проведе унікальний аудіоперформанс

У рамках міні-туру Україною польський гурт «Karbido» відвідує Одесу, Київ і Львів. Відтак, сьогодні, 19 червня, у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3) відомі музиканти представлять свій унікальний аудіоперфоманс «Столик».

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Вже понад шість років аудіоперфоманс «Столик» польського гурту «Karbido» збирає захоплені відгуки та найвищі нагороди музичних фестивалів по всьому світу.

«Це година надзвичайної музики. Проект світового рівня — абсолютний музичний авангард, доказ того, що в музиці нас може обмежувати лише наша власна уява. Спеціально сконструйований стіл стає інструментом — звуки, які музиканти видобувають з нього, використовуючи ножі, склянки, палички, смички і закамуфльовані струни, захоплюють. Karbido грають музичний спектакль, створюючи з мимовільного, бездумного постукування по столі власну добірку ритмів, повну натяків на культурні архетипи різних сторін світу», - зазначають організатори.

Вже відбулося майже 200 показів перфомансу у Польщі, а також Німеччині, Франції, Нідерландах, Іспанії, Ізраїлі, Ірландії, Великобританії, Австралії, Гонгконгу та ін. Серед останніх нагород — за кращий перформанс на фестивалі FRINGE WORLD (Перт, Австралія, 2012) і приз глядацьких симпатій на міжнародному театральному фестивалі FADJR (Тегеран, Іран, 2010).

Початок о 19:30 год.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.