Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

dt.ua

Середа, 19 червня 2013, 12:21

Головним тренером "Карпат" став Олександр Севідов

19-го червня ФК «Карпати» уклав трирічний контракт з українським спеціалістом Олександром Севідовим, який раніше очолював ужгородську «Говерлу».

Олександр Володимирович вже визначився з тренерським штабом. Допомагати новоспеченому керманичу «левів» будуть перший помічник головного тренера Олександр Мартюк, старший тренер Андрій Купцов та тренер воротарів Сергій Золотницький. 

 До уваги представників ЗМІ! У четвер, 20-го червня, о 12:00 у конференц-залі ZIK (вул. Вороного, 3) відбудеться представлення нового головного тренера ФК «Карпати» Олександра Севідова. 

Довідка:

Олександр Володимирович Севідов

  • Народився 18 липня 1969 року
  • Виступав за «Зарю» (Луганськ), «Металург» (Запоріжжя), «Кривбас», «Металург» (Донецьк), а також за російські «Торпедо» (Москва) і УралАЗ
  • В якості тренера працював в молодіжній та основній команді донецького «Металурга», дніпродзержинській «Сталі», харківському «Геліосі», молдавському «Зімбру», «Кримтеплиці», після чого, в 2011 році, очолив «Говерлу».

 

Джерело: fckarpaty.lviv.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.