Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

polittech.org

Середа, 19 червня 2013, 13:09

«Свобода» не піде на зустріч з Януковичем, – Тягнибок

ВО "Свобода" не прийде на зустріч Президента України Віктора Януковича з главами парламентських фракцій, яка повинна відбутися сьогодні в Адміністрації Президента.

Про це повідомив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

"Свобода" не збирається брати участь у тому політичним фарсі в дусі діалогу з країною. Ми чудово розуміємо, що формат цієї зустрічі мав проходити як зустріч Президента з опозицією, і він був змінений. Відповідно немає абсолютно ніякого сенсу брати участь у цих нікому не потрібних ігрищах ", - заявив Тягнибок.

Він також підкреслив, що "Свобода" "з розумінням ставиться як до позиції партнерів з "Удару", так і до позиції "Батьківщини".

За словами Тягнибока, у разі, якщо лідер партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк піде на зустріч з Президентом, то мова там піде про долю лідера об'єднаної опозиції Юлії Тимошенко і про її можливе звільнення.

"Питання, яке піднімає сьогодні "Батьківщина" про необхідність зустрічі Яценюка з Президентом, це в першу чергу пов'язано зі станом здоров'я Юлії Тимошенко. Але хотів би сказати, що ми з повним розумінням ставиться до позиції... партії "Удар", яка не піде на зустріч з Президентом", - заявив лідер "Свободи".

На питання про те, чому тоді опозиція розблокувала ВР, Тагнібок відповів: "Тому що таким було спільне рішення опозиційних фракцій, що ми починаємо працювати з цього вівторка".

Також він зазначив, що з юридичної точки зору неявка Януковича до парламенту зі зверненням до депутатів може бути пояснена тим, що він направив письмовий текст звернення до депутатів.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.