Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Євгеній Кравс

Четвер, 20 червня 2013, 09:59

Учасники ралі "Пекін-Париж" прибули на територію України

Вчора, 19 червня,  екіпажі трансконтинентального ралі «Пекін-Париж» прибули в Україну. Завдяки злагодженій роботі російських та українських прикордонників та митників 108 автомобілів ралі (учасники та супроводжуючі авто техслужби) перетнули кордон протягом трьох годин.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Перший автомобіль в’їхав на контрольно-пропускний пункт «Гоптівка» о 12.30, останній перетнув кордон 15. 30. Тобто, оформлення документів відбулося з швидкістю менше 2 хвилин на автомобіль (попередньо дані про учасників та автомобілі було внесено до інформаційної бази наших прикордонників та митників).

З кордону автомобілі відправилися у Харків, де відбувся урочистий прийом-вітання автомобілістів на центральній площі Свободи у Харкові. На площі зібралося понад 4 тисячі глядачів.

Працівники Украсисту допомогли у техобслуговуванні та ремонті учасникам автопробігу, які вже наступного ранку відправляться до столиці. Вже з Києва до автомобілів ралі у тестовому режимі приєднуються два славних ретро-представника українського автопрому – п’ятдесятирічний ЗАЗ-965 («Горбатий запорожець») та виготовлений у Львові в 1971-му році ЛАЗ-697М. Повністю оригінальні «Запорожець ЗАЗ-965» та автобус ЛАЗ за сприяння Комітету Історичних автомобілів ФАУ планується підготувати до участі у ралі «Пекін-Париж-2016».

Вже цих вихідних автомобілі-учасники ралі "Пекін-Париж" проїдуть Львівщиною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.