Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

фото myreport.com.ua

Середа, 16 травня 2012, 12:24

Злітно-посадкова смуга Львівського аеропорту готова

Штучна злітно-посадкова смуга ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького повністю готова. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Злітно-посадкова смуга вже приймає літаки, - повідомив начальник БУ № 8 ТОВ «Дорожнє будівництво «Альтком» Олександр Шилюк.

«Смуга повністю готова і вже приймає, і відправляє літаки. Крім того, на 100% готові всі вісім руліжних доріжок, а також перон № 2. Будівельникам залишилося укласти 15 тис. куб. м бетону на пероні № 1 і роботи на аеродромному комплексі львівського аеропорту будуть повністю завершені», - зазначив Олександр Шилюк.

Відтепер Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького зможе приймати у 2,5 рази більше літаків, у тому числі літаки класу «Д» (А 330, Б 767).

Довжина злітно-посадкової смуги львівського аеропорту після реконструкції склала 3305 метрів, протяжність подовжуваної ділянки - 795 м, ширина - 45 м (разом з узбіччями 48 м).

Будівництво злісно-посадкової смуги велося цілодобово, щодня було задіяно 250 одиниць техніки та близько 700 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.