Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

gazeta-misto.te.ua

Четвер, 20 червня 2013, 16:33

Правоохоронці Львова затримали підозрюваного у більш ніж двадцяти квартирних крадіжках

Працівники Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області на вулиці Чупринки у місті Львові затримали чоловіка, якого підозрюють у 28-и квартирних крадіжках.  

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Чоловіка тривалий час розшукували правоохоронці за скоєння квартирних крадіжок. Спіймали зловмисника на «гарячому» - після того, як він «обчистив» помешкання у Франківському районі Львова.

На сумлінні 35-річного чоловіка – аж 28-квартирних крадіжок, скоєних на території міста Львова, а також у Яворівському районі. Окрім цього, правоохоронці продовжують перевіряти зловмисника на причетність до скоєння злочинів на території міста Стрия, Дрогобича і Трускавця.

Серійний злодій з помешкань викрадав ювелірні вироби, валюту, гроші, фотоапарати, мобільні телефони та ноутбуки. Крадені речі у той самий день він здавав до ломбарду, а отримані гроші витрачав на наркотики.  

До слова, чоловік лише рік тому вийшов з в’язниці, де відбував покарання за «обчищені» квартири.

За фактом скоєння крадіжок проти зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 КК України.

Наразі чоловік знаходиться у слідчому ізоляторі, де очікує на вирок суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.