Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Четвер, 20 червня 2013, 16:21

Кабмін виділив матеріальну допомогу батькам львів'янки, загиблої у Симеїзі

Батьки Діани Сідельник, загиблої в результаті обвалу балкону в санаторії "Юність" у Сімеїзі, отримають 100 тисяч гривень. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Рішення про це було ухвалено на засіданні Кабміну. 

 "Крім того, прийнято рішення про виділення з резервного фонду держбюджету 12 млн. 835,5 тис. гривень для проведення першочергових заходів, пов'язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації в будівлі аварійного корпусу санаторію "Юність", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Львівська ОДА заявила про виплату батькам загиблої дівчинки матеріальної допомоги у розмірі 10 тисяч гривень. 

30 травня в санаторії "Юність" в результаті обвалення балкона третього поверху дві дівчинки зі Львова отримали травми і були госпіталізовані. Одна з них від травм померла.

Спальний корпус санаторію, де обвалився балкон, побудований в 1906 році.

За фактом події було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, допущена посадовими особами оздоровчого закладу, що спричинила тяжкі наслідки). Міліція ухвалила рішення про затримання заступника головного лікаря та інженера з охорони праці санаторію "Юність".

Правоохоронці отримали медичний висновок про неможливість у зв'язку зі станом здоров'я перебування головлікаря санаторію під вартою.

Пізніше стало відомо, що заступник головного лікаря звільнений під заставу в розмірі 94 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.