Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

turka-rda.gov.ua

Четвер, 20 червня 2013, 17:42

Львівські веслувальники здобули золото у чемпіонаті України

Юнацька  веслувальна збірна області повернулася до Львова з командним  золотом, яке виборола у відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед підлітків та юнаків 13 - 18 червня.

Про це Варіантам повідомило Львівське обласне управління Комітету з фізичного виховання та спорту.

У традиційній веслувальній першості взяли участь 32 команди з усіх областей України. З загальним результатом 1584 очки Львівська область посіла 1 місце, залишивши позаду команду Одеської області, яка набрала 1493 очки. Третє місце посіла збірна Херсонської області із результатом 1489 очки.

Понад третину збірної команди Львівської області представляли юні веслувальники – учні спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №1, яка тренується на веслувальній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. До скарбнички Львівської області спортсмени СДЮШОР №1 поклали 3 золоті, 2 срібні та 3 бронзові медалі. Зокрема, не було рівних на дистанціях 500 метрів та 1000 метрів четвірці байдарочників СДЮШОР № 1  в складі Сергія Магира, Назара Загороди, Романа Корнови та Володимира Овчаренка. Сергій Магир в одиночці випередив усіх на олімпійській дистанції 1000 м. Каноїсти Артур Кісєльов та Василь Шаргут здобули срібло на дистанції 4500 метрів.

Нагадаємо, що зазначеній першості передував чемпіонат Львівської області з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат. За підсумками травневої першості на спортивно-веслувальній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (Пустомитівський район, озеро Наварія) було сформовано веслувальну збірну команду Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.