Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

vgolos.com.ua

П'ятниця, 21 червня 2013, 10:10

Янукович висловив стурбованість, що закон про зайнятість населення не працює

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності якнайшвидшої імплементації Закону «Про зайнятість населення», який вступив у дію 1 січня 2013 року.

Під час засідання Ради регіонів у Луганську Віктор Янукович звернув увагу на невиконання в регіонах цього закону, який передбачає механізми залучення інвестицій у регіони та, відповідно, створення нових робочих місць, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Президент розкритикував діяльність Міністерства економічного розвитку і торгівлі. «На Вас персональна відповідальність, Ігор Миколайович, щоб Ви найближчим часом відпрацювали це питання зі своїми підлеглими по вертикалі, які є в обласних державних адміністраціях», – сказав Глава держави, звертаючись до Міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова.

«Проведіть селекторну нараду, поспілкуйтесь, як працює цей закон, і Ви побачите, що Ви нічого не зробили, щоб цей закон працював», – додав Президент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.