Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ukranews.com

П'ятниця, 21 червня 2013, 13:59

Нардепи з Львівщини просять Азарова розрахуватися з будівельниками Львівського аеропорту

Народні депутати з МДО "Львівщина" у Верховній Раді України (Степан Кубів, Ігор Васюник, Лідія Котеляк, Тетяна Слюз та Ярослав Дубневич) направили колективне звернення до прем'єр-міністра України Миколи Азарова щодо заборгованості перед постачальниками матеріалів та виконавцями робіт, які виконували роботи по реконструкції Львівського аеропорту до Євро-2012.

"Просимо невідкладно вирішити дану ситуації, адже об'єкт збудовано за державні кошти, а робота працівників цих підприємств стала запорукою того, що Євро-2012 в Україні в цілому і у Львові зокрема відбулося", - йдеться у зверненні, підписаному народними депутатами.

За даними депутатів, виконавці робіт вже близько двох років не можуть отримати кошти за надані ними послуги. Генпідрядником, що замовляв дані послуги є ТОВ "Донецька будівельна компанія". Загальна сума заборгованості за роботи, виконані у 2011-2012 рр., перед підприємствами Львівської та Івано-Франківської областей сягає понад 4,9 млн грн.

Нагадаємо, раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що Львівський аеропорт, побудований до Євро-2012, не використовується на повну потужність, оскільки пряме повітряне сполучення Львова з українськими містами практично відсутнє.

Джерело: РБК

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.