Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

http://mr-brut.livejournal.com

Середа, 16 травня 2012, 12:53

Сьогодні мешканці Радехівщини перекрили автотраси з вимогою ремонту доріг

Сьогодні, 16 травня, о 10.00 жителі Радехівського району Львівської області на двох ділянках перекрили автотраси з вимогою провести ремонт автошляхів. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Учасники акції перекрили автотрасу «Львів-Луцьк» на пішохідному переході в с. Бабичі Радехівського району, а також трасу «Червоноград-Броди» на пішохідному переході в Радехові.

Їх підтримують депутати Львівської облради від ВО «Свобода» Володимир Чехут та Степан Ханас, а також депутати Радехівської, Кам'янка-Бузької, Бродівської районних рад та Червоноградської міської ради.

Учасники акції протесту тримають в руках плакати «Дорога для танків», «Радехівщина «готова» до зустрічі Євро-2012», «Вимагаємо негайного ремонту доріг», «Яка влада – такі дороги».

У Радехові на перекриття траси «Червоноград-Броди» вийшли приблизно 70 осіб.

У селі Бабичах в перекритті автодороги «Львів-Луцьк» беруть участь близько 50 осіб. Тут, по обидва боки від пішохідного переходу – в бік Луцька та в бік Львова – утворилися затори протяжністю близько кілометра.

Водії транспорту та пасажири переважно висловлюють підтримку пікетувальникам, оскільки самі страждають від бездоріжжя в районі, – зазначають учасники акції протесту. Пікетувальники пропускають лише автомобілі з дітьми.

Учасники протесту мають намір дочекатися приїзду посадовців Львівської ОДА. Кажуть, що стоятимуть доти, доки влада не назве точну дату початку проведення капітального (не ямкового) ремонту доріг в районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.