Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

П'ятниця, 21 червня 2013, 17:20

На дитячий санаторій у Моршині напали рейдери

Депутат Верховної Ради Павло Петренко з фракції "Батьківщина" просить Генпрокуратуру та МВС захистити дитячий санаторій у Моршині від рейдерської атаки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Батьківщина".

Згідно з повідомленням, відповідний депутатський запит направив секретар Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя, народний депутат від фракції «Батьківщина» Павло Петренко.

До ВО «Батьківщина» звернулися працівники санаторію й повідомили, що 5 червня 2013 року 20 невідомих осіб під керівництвом Швеця І.Є. та Форосенка Є.В незаконно проникли на територію санаторію «Пролісок», що знаходиться у місті Моршин.

При цьому рейдери застосували фізичну силу по відношенню до працівників санаторію, відсторонили охорону, зрізали замки в приміщенні складу та опечатали його, заблокували в’їзд на територію санаторію, перешкоджали працівникам готувати їжу для пацієнтів захопили робочі кабінети.

Окрім того, як наголошується в депутатському запиті, рейдери шляхом погроз вимагали від працівників санаторію «Пролісок» підписувати відповідні заяви про прийняття їх на роботу до іншого підприємства, яке вже почало реалізовувати путівки до цього санаторію.

У результаті таких неправомірних дій фактично зривається належне лікування хворих та здійснення відповідних лікувальних процедур. Так, в цей час на лікуванні у санаторії перебувало 286 чоловік, половина з яких – діти.

Із огляду на це, Павло Петренко звернувся до генерального прокурора та міністра внутрішніх справ з вимогою невідкладно вжити всіх заходів реагування та захистити від незаконного захоплення невідомими особами дитячий санаторій «Пролісок» у Моршині, а всіх винних осіб притягнути до відповідальності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.