Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 25 червня 2013, 09:51

Садовий виступив у Європарламенті з проектами енергоефективності Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь у Конференції з питань енергоефективності, яка проходить в Брюсселі в стінах Європарламенту в рамках «Угоди мерів».

У своїй доповіді міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на необхідності впровадження нових підходів в комунальному і приватному секторах до питань енергоменеджменту та сталого енергетичного розвитку, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, вже кілька років поспіль у Львові успішно реалізуються проекти в сфері теплопостачання, енергозбереження в бюджетних установах, школах і дитячих садочках, розбудовується велоінфраструктура. Із залученням коштів від ЄБРР, Єврокомісії, НЕФКО, МФК, інших донорів, налагоджується виробництво енергії з альтернативних джерел на базі підприємств «Іскра», «Паперово-картонна фабрика», та «Перша приватна броварня», ряду інших підприємств, які активно заміщують дорогі енергоносії альтернативними шляхом впровадження сучасних технологій.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.