Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

job-sbu.org

Вівторок, 25 червня 2013, 12:02

Вчора вночі невідомий повідомив про замінування львівського вокзалу

Вчора, 24 червня, о 23:40 невідома особа повідомила працівників міліції про замінування вокзалу. Щоправда, чоловік не вказав, про який саме вокзал йдеться, тому правоохорнці перевіряли два вокзали.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

На місця події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.

Правоохоронці, не маючи достовірної інформації, про який саме йдеться вокзал, обстежили два вокзали - автовокзал та залізничний.

Після ретельної перевірки спеціалісти вибухотехнічної служби, які провели обстеження приміщень автовокзалу та залізничного вокзалу, а також прилеглих до них територій, вибухових пристроїв не виявили.

Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи «аноніма» та мотивів, які його спонукали. Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, що з початку 2013 року зі схожими повідомленнями про замінування різних об’єктів на Львівщині аноніми телефонують вже вшосте. При цьому, наголосимо, згідно із законодавством «жартівники» будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.