Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsmarket.com.ua

Вівторок, 25 червня 2013, 12:59

Депутати Львівської облради розкритикували програму протидії злочинності на Львівщини

Депутати Львівської облради піддали критиці обласну цільову комплексну програму профілактики та протидії злочинності у Львівській області на 2013-2015 роки «Безпечна Львівщина», хоча при цьому таки прийняли її.

«За» відповідне рішення сьогодні, 25 червня, на засіданні сесії Львівської облради проголосували 75 депутатів, інформує кореспондент Варіантів.

Депутат від ВО «Батьківщина» Іван Стецькович критикував програму за нечітке прописання фінансування.

«Ми голосуємо самі не знаємо за що», - сказав Стецькович.

Начальник штабу ГУ МВС у Львівській області Юрій Гладун на це зазначив, що наразі незрозуміло, яким буде фінансування на 2014-2015 роки, однак наголосив, що програма фінансуватиметься в розмірі 1 млн. грн. на рік із залишків коштів.

При цьому Стецькович додав, що не варто забирати кошти на фінансування програми із інших програм, зокрема, соціальних.

Інші депутати дорікали представнику МВС за пункт щодо придбання автомобілів для забезпечення охорони громадського порядку під час масових заходів.

Депутат Йосиф Ситник пропонував прописати у програмі придбання автомобілів вітчизняного виробництва, однак депутати цю пропозицію не підтримали.

Не підтримали депутати і пропозицію Ситника щодо вимог до МВС звітувати про виконання цієї програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.