Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

smokeysmountain.blogspot.com

Середа, 26 червня 2013, 10:09

Мерія нагадує львів?янам де можна купатися

У Львові за результатами інвентаризації водних об’єктів 2012 року обліковано 118 водних об’єктів.

Зокрема, 22 водойми мають рекреаційне і декоративне призначення, інформує прес-служба Львівської міськради.

В тому числі на 2-х організовано масовий відпочинок людей на воді – в Брюховичах та Винниках. Всі інші водні об’єкти (в тому числі річки і потічки) є невеликими природними і технічними (пожежними) водоймами.

Управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР наголошує, що цьогоріч у Львові на водоймі на вул. Симоненка вже потонула одна людина.

Аналіз випадків загибелі на воді свідчить, що основними причинами загибелі людей є купання у нетверезому стані, порушення правил поведінки під час перебування на воді, купання у не відведених для цього місцях та відсутність належного догляду за дітьми з боку батьків.

Мерія нагадує, що купатися треба на пляжах, водних станціях, адже місця колективного відпочинку завжди мають необхідні засоби для надання допомоги потерпілим, та й коли поруч з вами є багато людей, то у разі небезпеки можна розраховувати на допомогу. Якщо у воді ви відчуваєте, що втрачаєте сили, або коли тіло зводять судоми, чи ви побачили потопельника, а самі не вмієте плавати, - не соромтеся, кличте на допомогу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.