Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

bliss-breastfeeding.blogspot.com

Середа, 26 червня 2013, 10:35

Nestle проінвестує 36 млн грн, аби модернізувати "Світоч"

Вчора, 25 червня, голова обласної державної адміністрації  Віктор  Шемчук зустрівся з директором з корпоративних питань Nestle в Україні і Молдові, членом Спостережної ради ТОВ “Нестле Україна” Геннадієм Радченком.

Під час зустрічі сторони  обговорили перспективи подальшого розвитку ПАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч” та Об’єднаного бізнес-сервіс-центру Nestle (NBS), інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, Геннадій  Радченко повідомив, що у 2013 році заплановані капітальні вкладення на розвиток та модернізацію ПАТ “ЛКФ “Світоч” у розмірі 36 млн. грн. Значна увага приділяється питанням екології у виробничих процесах компанії, від початку 2013 року в екологічні проекти підприємства вже вкладено  13 млн грн.

Під час зустрічі сторони також обговорили питання розширення присутності компанії Nestlе на Львівщині.

Так,  Віктор Шемчук запропонував розглянути можливість створення на Львівщині корпоративного тренінгового центру для компанії Nestlе,  як варіант, розташування його на берегах Яворівського озера.

“Таких системних і великих інвесторів  потрібно супроводжувати та сприяти їх подальшому розвитку та присутності на Львівщині. Nestle є яскравим прикладом ведення чесного бізнесу і як роботодавець, і як платник податків”, – зазначив очільник Львівщини та запевнив у сприянні з боку обласної державної адміністрації та особистій підтримці проектів компанії «Nestle».

Водночас  Геннадій Радченко запросив голову обласної державної адміністрації відвідати підприємство “Світоч” та Об’єднаний бізнес-сервіс-центр Nestle (NBS).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.