Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

tsn.ua

Четвер, 27 червня 2013, 10:02

Партнери Дубневичів опинилися серед власників і директорів офшорів

Міжнародний консорціум журналістів ICIJ опублікував у відкритому доступі базу даних власників та директорів офшорних фірм Сінгапуру та Британських Віргінських островів станом на 2010 рік. У списку опинилося шестеро львів‘ян.

Зокрема, у базі є Ігор Каїнський – у ролі власника та директора Sogerd Limited (компанія зареєстрована у 2006 році), пише видання "Наші гроші".

Каїнський відомий у Львові насамперед як співвласник ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Інтертерм”, яке у тендерах змагалося з “Корпорацією “КРТ” братів Дубневичів, створюючи ілюзію повноцінного конкурсу. Насправді Ігор Каїнський працював у структурах Дубневичів та був їх партнером.

Ще однією людиною, чиє ім’я пов’язане з братами Дубневичами, є Тарас Перепелиця. Людина з таким іменем стала директором у Creggan Company Limited, заснованій у 2003 році. За інформацією Forbes,Перепелиця очолював ЗАТ “Євротранс”, яке згодом перейменували в “Інтертранс”, а пізніше в “Інтертранс К”. Одним із першим засновників цієї компанії було “КРТ” і “Агропромислове підприємство “Львівське” Дубневичів.

Володимир Співак — ще одна людина з оточення Дубневичів. Він є директором та співвласником ТОВ “Енергія Консалтинг”. Колись серед власників “Енергія Консалтинг” був той же Ігор Каїнський. Людина на ім’я Володимир Співак, згідно з базою даних офшорних фірм, є директором Atritec Company Inc. Власником цієї компанії та згаданої вище, Creggan Company Limited, вказано NZK Holding Limited.

Львів’янин Володимир Вашко у базі присутній як директор та власник Consulta Managers Inc. Він є співвласником кількох фірм в Україні, як от ТОВ “Пен Пен Україна” та ТОВ “Самета Україна”. Серед них жодної з львівською реєстрацією. Більше про нього нічого невідомо.

Також у списку є Наталя Данилко з Моршина у ролі директора та власника Letford Holdings Ltd таОлександр Романовський з села Борщовичі Львівської області — як власник Enfield Commerce Limited.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.