Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

otipb.at.ua

Середа, 16 травня 2012, 13:35

На Львівщині об'єкти Євро-2012 перевірено на пожежну безпеку

У Львівській області Державна інспекція техногенної безпеки перевірила 108 об'єктів Євро-2012 на пожежну безпеку. Про це повідомляє прес-служба Державної інспекції техногенної безпеки України.

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки об'єктів (стадіони, спортивні споруди, аеропорти, вокзали, автовокзали, метрополітени, базові табори команд, тренувальні/трансферні майданчики, готелі, фан-зони, пункти отримання (командних) квитків, гуртожитки та інші) Євро-2012 з ініціативи Держтехногенбезпеки України організовано та проведено наради за участю представників Київської, Львівської, Харківської облдержадміністрацій, Київської міської державної адміністрації та керівників вказаних об'єктів.

Загалом у приймаючих містах було визначено 418 об'єктів (Донецька область – 96 об'єктів, Харківська область – 89 об'єктів, Львівська область – 108 об'єктів, місто Київ – 125 об'єктів), які будуть задіяні у проведенні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, в тому числі: 202 готелі, 8 гуртожитків, 8 лікарень, 15 спортивних споруд, 9 об'єктів транспортної інфраструктури, 2 електропідстанції, 26 реставраційних об'єктів пам'яток культури, 7 пунктів перетину кордону, а також 15 об'єктів іншого призначення.

Станом на 7 травня планово перевірено 352 об'єкти, інші 66 будуть перевірені протягом травня у відповідності до затверджених планів.

За результатами перевірок, приписами органів державного нагляду у сфері пожежної безпеки було запропоновано до виконання 7453 протипожежні заходи.

За існуючі порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, а також за невиконання приписів та постанов посадових осіб органів державного нагляду у сфері пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 542 керівники та посадові особи об'єктів.

У зв'язку із загрозою виникнення пожежі, перешкоджання її гасінню та евакуації людей, застосовувались запобіжні заходи щодо зупинення експлуатації 35 будівель та споруд, 23 приміщень, 76 дільниць електромережі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.